Moderator: speedfreak
DREAM TEAM

Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.
...kolikor vem je bla prva opcija Stange.s tem da so ga menjali imajo nemci večje šanse.Heffe je bil v Miškolcu pred leti zelo blizu naslova EP.da ga Ferjan ni ujel v zadnjem ovinku....Žožo je napisal/-a:Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.
uau,kaj ne poveš....zdaj ko si prebral si me popravil.

admin je napisal/-a:Žožo je napisal/-a:Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.
Ampak res xrepe, kako si drzneš? Žožo je najbl pametn tuki, on vse ve ...
...Žožo je napisal/-a:admin je napisal/-a:Žožo je napisal/-a:Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.
Ampak res xrepe, kako si drzneš? Žožo je najbl pametn tuki, on vse ve ...
nisem najbolj pameten...tolko pa vem da Litva ni Latvija...
Stangeja si pa nisem sam izmislil,na startni listi ki sem ga dobil po mailu je poleg Dilgerja in Smolinskija napisan on.
v bistvu pa,[cenzura] off...ne?

Žožo je napisal/-a:še ena zanimivost,seveda če koga zanima.rusi(glavni favoriti za zmago)so med kosilom v eni od večjih restavracijih v mestu Miškolc,jedli gulaš.kot je kolega dejal so se med čakanjem na porcijo očitno pogovarjali o dirki in s strahospošovanjem večkrat omenili ekipo Češke in Slovenije.
vir:Tommyboy

Žožo je napisal/-a:je pa hecno,da ko si človek prizadeva napisat čimveč informacij in povedat kaj iz iskušenj,se najde kdo ki ga "ožigosa" za pametnjakoviča in udari pod pasom.nič novega za ta forum.zgodovina se ponavlja...pol pa začudenje zakaj je forum od časa do časa tako pust in mrtev...
Jaz pravim takole naši niso brez možnosti za medaljo toda treba se bo zelo potrudit samo Žagar bo seveda premalo
pričakoval sem teško dirko za stopničke nisem pa pričakoval da bomo pristali na repu zares jadno in bedno čas da se nekdo vpraša zakaj
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost