EP-finale parov

Evropsko člansko prvenstvo, Evropsko prvenstvo pari, Evropsko mladinsko prvenstvo, Evropski pokal klubskih prvakov

Moderator: speedfreak

EP-finale parov

OdgovorNapisal/-a Žožo » To sep 22, 2009 12:41 pm

Slovensko dvojico letos čaka zelo težko finale,saj nekatere države v boj pošiljajo svojo najmočnejše ekipe...Čeprav še ni uradno,čehi v Miškolc nastopajo z brati Dryml,rusi z Lagutami in Gafurovom,nemci z Stangejem in Smolinskim...
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

Re: EP-finale parov

OdgovorNapisal/-a slavko54 » Sr sep 23, 2009 7:55 pm

Ja žožo kar močna konkurenca in veliko dela za naše poleg teh ki si jih naštel so tudi poljaki danes podali
svoje voznike Miškowiak Jelenijewski odlična voznika in tudi Madžari kot domačini bi lahko delali probleme seveda če bi bili kompletni toda po vsej verjetnosti FERI ne bo več vozil za njih lahko pa bi za naše z malo dobre volje naših nebeških funkcionarjev !žagi +Feri :angel_not: DREAM TEAM :naughty:

I love speedway !!
slavko54
Začetnik

OdgovorNapisal/-a Žožo » Če sep 24, 2009 8:28 pm

Mitja!!!!!!!!MitjAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!Litva?LitvAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????Litva?mislim fantje..... :bangin:
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

OdgovorNapisal/-a Xrepe » Pe sep 25, 2009 12:30 am

Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.
Murray Walker:
"I've no idea what Eddie Irvine's orders are, but he's following them superlatively well."
Uporabniški avatar
Xrepe
Rezerva

Kraj: Carinthia

OdgovorNapisal/-a Žožo » Pe sep 25, 2009 11:01 am

Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.

uau,kaj ne poveš....zdaj ko si prebral si me popravil. :cheers: ...kolikor vem je bla prva opcija Stange.s tem da so ga menjali imajo nemci večje šanse.Heffe je bil v Miškolcu pred leti zelo blizu naslova EP.da ga Ferjan ni ujel v zadnjem ovinku....
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

OdgovorNapisal/-a admin » Pe sep 25, 2009 12:54 pm

Žožo je napisal/-a:
Xrepe je napisal/-a:Pa za nemce ne bo vozil Stange, ampak Hefenbrock. Rezerva bo pa Dilger.

uau,kaj ne poveš....zdaj ko si prebral si me popravil.

Ampak res xrepe, kako si drzneš? Žožo je najbl pametn tuki, on vse ve ... :wink:
admin
Administrator

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Xrepe » Pe sep 25, 2009 1:50 pm

Ja res ne vem kaj sem si mislil :naughty:

Stange se zdaj mal vec na sluzbo pa solanje koncentrira, tko da nima vec toliko casa za speedway.

V finalu nemskega prvenstva tud ni vozil, ker so kao imeli v firmi dan odprtih vrat...

Sam nekateri govorijo, da naslednjo sezono v nemski ligi zarad tega ne bo vec A voznik, ampak C voznik.
Ah tam v nemciji mal vsi skupaj komplicirajo...
Murray Walker:
"I've no idea what Eddie Irvine's orders are, but he's following them superlatively well."
Uporabniški avatar
Xrepe
Rezerva

OdgovorNapisal/-a Žožo » Pe sep 25, 2009 3:00 pm

admin je napisal/-a:
Žožo je napisal/-a:

Ampak res xrepe, kako si drzneš? Žožo je najbl pametn tuki, on vse ve ... :wink:

nisem najbolj pameten...tolko pa vem da Litva ni Latvija :lol: ...
Stangeja si pa nisem sam izmislil,na startni listi ki sem ga dobil po mailu je poleg Dilgerja in Smolinskija napisan on.
v bistvu pa,[cenzura] off...ne?
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

OdgovorNapisal/-a admin » Pe sep 25, 2009 4:02 pm

Žožo je napisal/-a:
admin je napisal/-a:
Žožo je napisal/-a:

nisem najbolj pameten...tolko pa vem da Litva ni Latvija :lol: ...
Stangeja si pa nisem sam izmislil,na startni listi ki sem ga dobil po mailu je poleg Dilgerja in Smolinskija napisan on.
v bistvu pa,[cenzura] off...ne?

Lepo vzgojen kot je, Žožo nikoli ne razočara. :biggrin:
admin
Administrator

OdgovorNapisal/-a Žožo » Pe sep 25, 2009 4:32 pm

ahhhh,vzgoja pri tem nima nobene veze...moji starši so se trudili po najboljših močeh... :notworthy:
je pa hecno,da ko si človek prizadeva napisat čimveč informacij in povedat kaj iz iskušenj,se najde kdo ki ga "ožigosa" za pametnjakoviča in udari pod pasom.nič novega za ta forum.zgodovina se ponavlja...pol pa začudenje zakaj je forum od časa do časa tako pust in mrtev...
še ena zanimivost,seveda če koga zanima.rusi(glavni favoriti za zmago)so med kosilom v eni od večjih restavracijih v mestu Miškolc,jedli gulaš.kot je kolega dejal so se med čakanjem na porcijo očitno pogovarjali o dirki in s strahospošovanjem večkrat omenili ekipo Češke in Slovenije.
vir:Tommyboy
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

OdgovorNapisal/-a Xrepe » Pe sep 25, 2009 9:02 pm

Žožo je napisal/-a:še ena zanimivost,seveda če koga zanima.rusi(glavni favoriti za zmago)so med kosilom v eni od večjih restavracijih v mestu Miškolc,jedli gulaš.kot je kolega dejal so se med čakanjem na porcijo očitno pogovarjali o dirki in s strahospošovanjem večkrat omenili ekipo Češke in Slovenije.
vir:Tommyboy

:clap: :cool:
Murray Walker:
Uporabniški avatar
Xrepe
Rezerva

OdgovorNapisal/-a admin » Pe sep 25, 2009 9:19 pm

Žožo je napisal/-a:je pa hecno,da ko si človek prizadeva napisat čimveč informacij in povedat kaj iz iskušenj,se najde kdo ki ga "ožigosa" za pametnjakoviča in udari pod pasom.nič novega za ta forum.zgodovina se ponavlja...pol pa začudenje zakaj je forum od časa do časa tako pust in mrtev...

Ne, hecna je tvoja reakcija, ko je Xrepe napisal, kar je napisal. In če že, si se sam "ožigosal" za pametnjakoviča. Sej tud kdo drug spremlja, kaj se dogaja v speedwayu, ne samo ti. Na portalu pač ne uspemo bit bolj ažurni z objavami, zato pa je tukaj forum, da lahko kdo že prej objavi kako zanimivo informacijo.

Sicer ti pa nisem nikoli ničesar rekel, ko si napisal kako zanimivost, tako kot tole o Rusih. Je tudi meni zanimivo za prebrat.
admin
Administrator

OdgovorNapisal/-a slavko54 » Pe sep 25, 2009 10:44 pm

Tudi Poljaki so napovedali da ne pride nič drugo v poštev kot ubranitev naslova Robert Miškovjak na Poljskem portalu nič pa ni omenil kdo bo največji protivnik ,pravzaprav pa se bo vse videlo jutri . :angel_not: Jaz pravim takole naši niso brez možnosti za medaljo toda treba se bo zelo potrudit samo Žagar bo seveda premalo

I love speedway !!!
slavko54
Začetnik

OdgovorNapisal/-a jani » So sep 26, 2009 6:21 pm

žagar ,Gregorič ,Šantej:10 točk ,delitev zadnjega mesta z Litvo
jani
Začetnik

OdgovorNapisal/-a Xrepe » So sep 26, 2009 6:33 pm

Gregoric malo razocaral, en Zagar je pa premalo...
Murray Walker:
Uporabniški avatar
Xrepe
Rezerva

OdgovorNapisal/-a lumpy » So sep 26, 2009 8:02 pm

Ena revšna vse skup od naših.
Žagar (3,2,1,1,2)-9t
Gregorič (-,0,0,0)
Šantej (0,0,1)

http://www.speedway.hu/index.php?conten ... =hungarian
lumpy
Začetnik

OdgovorNapisal/-a slavko54 » Ne sep 27, 2009 9:43 pm

Ja prav imaš tole je pa res ena velika revščina in blamaža izpod vsakih kritik :ohmy: pričakoval sem teško dirko za stopničke nisem pa pričakoval da bomo pristali na repu zares jadno in bedno čas da se nekdo vpraša zakaj :mad1:

I love speedway !!
slavko54
Začetnik

OdgovorNapisal/-a Delfin » Po sep 28, 2009 8:25 am

Sedaj sem začel tudi jaz počasi zgubljat upanje, da bo Matej še kdaj GP voznik. Pravi asi se takole nikoli ne predajo.
Delfin
Rezerva

OdgovorNapisal/-a Selektor » Po sep 28, 2009 6:34 pm

Predajo?
Žožo je napisal/-a:absolutno se strinjam s tabo.
Uporabniški avatar
Selektor
moderator

OdgovorNapisal/-a Žožo » Po sep 28, 2009 6:51 pm

žal ni bilo nobene predaje.Maks naj bi v svoji prvi vožnji hudo padel in to je dalo pečat na njegove nadaljne nastope.kot pravijo očevidci,se Maks po padcu nikakor ni ujel s stezo in je imel očitne probleme,saj je med vožnjami večkrat zadel ograjo.za Šanteja je bilo slišati da ni bil dorasel konkurenci,tako da je vse ostalo na plečih Mateja.
ko se tuče,taj se i voli
Uporabniški avatar
Žožo
Mojster

Vrni se na Evropsko prvenstvo

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost