Akrapovic se segreva 3x bolj kot king ... tak kot je bil narejen po FIM zahtevah seveda ...
za Crumpa nevem kako se je opeku, Nicki pa mislim da se ni opeku na auspuhu, ampak na zadnji gumi Gafurova ...
Moderator: speedfreak

Žožo je napisal/-a:speedfreak,popravil bi te če lahko,Laguta je bil,ne Gafurov.

Siva eminenca je napisal/-a:Žožo, pomisli realno življensko. Vsi delamo za denar, in živimo od denarja. Tako je vedno bilo, je, in bo. Tako je bilo tudi leta 1994, ko je bil "uzakonjen" sedanji King in nekonkurenčna Jawa in zmanjšanje decibelov na 95 pri 3800 obratih. Prvi dve leti sta bili leti voznikov, ki imajo denar, potem se je pa stvar unesla. In sedaj bo zgodba podobna.
Xrepe je napisal/-a:Vse bi bilo ok, ce ne bi Prodrive naredil en absorbcijski sistem, s katerim pac tudi dosezejo zahteve FIM-a. Kot zdaj zgleda Akrapovic nima moznosti obstati na trgu...
admin je napisal/-a:Pa je kdo že kje zasledil, kakšen tip auspuha je Prodrive sploh naredil? Reflekcijskega tako kot Akrapovič? Al drugačnega?
Siva eminenca je napisal/-a:Žožo, pomisli realno življensko. Vsi delamo za denar, in živimo od denarja. Tako je vedno bilo, je, in bo. Tako je bilo tudi leta 1994, ko je bil "uzakonjen" sedanji King in nekonkurenčna Jawa in zmanjšanje decibelov na 95 pri 3800 obratih. Prvi dve leti sta bili leti voznikov, ki imajo denar, potem se je pa stvar unesla. In sedaj bo zgodba podobna.
Žožo je napisal/-a:Siva eminenca je napisal/-a:Žožo, pomisli realno življensko. Vsi delamo za denar, in živimo od denarja. Tako je vedno bilo, je, in bo. Tako je bilo tudi leta 1994, ko je bil "uzakonjen" sedanji King in nekonkurenčna Jawa in zmanjšanje decibelov na 95 pri 3800 obratih. Prvi dve leti sta bili leti voznikov, ki imajo denar, potem se je pa stvar unesla. In sedaj bo zgodba podobna.
mislim da si me narobe razumel.že ko sem prvič videl akrapovičev izdelek uživo,še preden sem ga videl na stezi,sem bil zelo skeptičen.že sam "volumen" novega dušilca je v meni vzbujal dvome.dušilec je že na "oko" manjši od najmanjše TOLBE ki so ga uporabljali v 80 letih in so takrat meli le dušilno absorbcijsko mrežo v samem kanalu v dušilcu in pa 102 db omejitve.sedaj nevem ali je FIM dala mere za nov auspuh,ali pa se je Akrapovič sam odločil za take mere,je pa po mojem mnenju vsekakor premala.in če še k temu prištejemo da je zasnovan reflekcijsko,pol ne rabimo dalje študirat.sam si omenjal da je treba izdelat nove glave.no.če bodo tekmovalci hoteli uporabljat "naše" auspuhe,pol lahko JRM in pa GM že danes začne z izdelavo glav z V-TEC tehnologijo(variabilni sistem vodenja ventilov),ali pa z EXUPom.to se pa ne bo zgodilo nikoli.upam da me razumeš.
tale izpuh bi mogoče prišel v poštev na dolgih stezah,motokrosu ali pa na chd.sam veš kake karakteristike mora met en agregat za kratke steze...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost